Aerotech skafter - Golfsmeden

negativ logo
Gå til indhold

Aerotech skafter


Aerotech Sports blev grundlagt i 1991 og blev den første til at producere en NHL-godkendt ishockeystav af kompositmaterialer og udvidede hurtigt sin produktområde til at inkludere cykeldele, hjelme, fiskestænger, knæbeskyttere, violinbuer og golfskafter.

I 1994 startede produktionen af golfskafter, hvor Aerotech kunne udnytte den omfattende viden om kompositmaterialer og derved udvikle ny innovativ teknologi til brug i designs til bedre udnyttelse af præstationer.

Aerotech har oprindeligt været underleverandør af golfskafter til f.eks. Cleveland Golf, Adams Golf, Fenwich, Lynx, Zevo og Pure Spin samt mange flere.

Med lanceringen i 2002 af Aerotechs egne golfskafter er Aerotech blevet anerkendt som producent af nogle af de mest innovative højkvalitetsskafter på markedet.

For at kunne anvende sine resurser eksklusivt på udvikling og produktion af golfskafter blev golfdivisionen udskilt fra moderselskabet Aerotech Sport i oktober 2005 og etableret under navnet Aerotech Golf LLC.


Takket være udviklingen af Aerotechs SteelFiber golfskafter har du som spiller nu en ny valgmulighed: Stål, grafit eller SteelFiber. Det er en helt ny slags golfskaft, som yder grafitskaftets styrke med stålskaftets stabilitet.

Ved at bruge en kerne af karbonfibre i opbygningsprocessen af golfskaftet får man en ensartet kerne med et styrke-til-vægt forhold, som giver et skaft med et fleks og styrke med en vægt, der er lavere end et stålskaft.
Det betyder, at der kan opnås en højere svinghastighed og dermed mulighed for øget slaglængde. Derudover virker grafittens vibrationsdæmpende egenskaber til at minimere risiko for skader og træthed under runden.

Aerotech Golfs første super letvægts jern skaft, det nye Volant Graphite Shaft, blev designet med den omfattende viden, som har gjort Aerotech Golf til det bedste grafitskaft til jern, der benyttes på PGA-Touren.

Vha. sine unike og beskyttede konstruktionsmetoder har Volant superletvægtsskaftet opnået den samme stabilitet, som et meget tungere skaft har. Volant giver højere launch angles og har et meget stabil tip-sektion for at kunne give en utrolig flight control. Ligesom alle andre Aerotech skafter tilbyder Volant ultimativ vibrationsdæmpning, som medvirker til at reducere risiko for skader og minimerer spillertræthed.

Volant kan fås i  55-gram (FT 500) og 65-gram (FT 600) i udgaver af forskellig stivhed, så der er en model, der passer til den spiller, som vil nyde af fordelene ved superletvægts skafter.

Golfsmedens adresse
Tilbage til indhold