Custom Built

Custom Built – har du overvejet det?

Custom Built er andet og mere end at vælge griptykkelse, skaftflex og skaftlængde.

Golfsmeden tilbyder økonomi-løsninger til dig, der har udviklet dig så langt, at dit nuværende golfudstyr ikke længere kan følge med. Vi hjælper dig med at finde det helt rigtige udstyr til den rigtige pris - så du kan tage dit spil videre. Med vores brede udvalg af produkter fra de bedste mærker, plus vores mange økonomi-muligheder, er vi sikre på, at du får det bedste golfsæt til din egen unikke stil.

Det er faktisk lige som Custom Built. Golfsættet,, der er håndbygget til dig og dine specifikationer og ikke noget, der er taget ned fra en hylde.

Vælg skaft f.eks. fra AeroTech, Accra, True Temper, Project X, Grafalloy, Rifle. Men andre mærker kan naturligvis også leveres.

Hovederne har du måske valgt fra mit sortiment af smedede hoveder, MIURA, ReVe eller andre udvalgte japanske producenter. Eller vil du bruge dine nuværende hoveder og opdatere dit nuværende sæt? Der er mange muligheder for opfylde dine drømme og ønsker.

Tour Edge leverer sine produkter som komponenter til Golfsmeden. Derved har jeg mulighed for at sikre, at dit sæt allerede fra starten er tilpasset dig og dine specifikationer.

Hvad med at runde af med et lædergrip eller måske Pure Grip. Er du mere til Lamkin eller Golf Pride, er det selvfølgelig også muligt. Gennemsigtige grips fra C-tru, måske med en baggrund, du har designet, kan måske være prikken over I-et

Når du har valgt de forskellige komponenter til dit nye sæt, sørger jeg for, at alle dine valg kommer til at fungere optimalt i samspil. Totalvægt, svingvægt, MOI og skaft-flex er alle værdier, jeg bruger, når jeg bygger dit sæt.

Kontakt Golfsmeden og få en snak om dine mange muligheder.

Der er lige nu 28 forskellige jernhoveder og mere end 50 forskellige skafter, hvilket giver over 1400 kombinationsmuligheder.

Værktøjet til at justere loft- og lie-vinkler

Lær mere om vores mulighed for at afprøve udstyret.

Du kan teste blandt vores mange kombinationer ved at aftale et møde, hvor du får mulighed for at afprøve udstyret. Lær mere om test- og demoudstyr her.


læs mere


Kontakt mig

yoshimura
Takimi
MGT Studio
Dragon Golf
miura
REVE logo

Forrige
Næste

Danish DA English EN
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.