Tour Edge, USA

Tour Edge 2023 Hot List Winners
Tour Edge 2023 Hot List Winners
Tour Edge, en højt vurderet innovativ producent af golfudstyr til det globale marked, der i år fejrer 37 års jubilæum, producerer og sælger golfkøller, woods, hybrider, jern, wedges og puttere under tre forskellige sub-brands: 

• Exotics: en tour foretrukket linje med ultra premium udstyr med niveauet innovation og materialer, som over 160 af verdens top professionelle bruger. 

• Hot Launch: den højeste niveau af ydeevne og game improvement innovation design til midtrange priser samt #1 valget for custom fitting inden for golf. 

• "Kom og spil" produkter: Komplette golfsæt til mænd, kvinder, seniorer og juniorer samt individuelle drivers, jernsæt, wedges og golf bags designet til casual og begyndere på et budget. 

Det legendariske #TeamTourEdge har Alex Cejka, Ken Duke, Bernhard Langer, Scott McCarron, Tim Petrovic, Duffy Waldorf og Mike Weir på holdet.

Tour Edge produkter har indtil nu været i baggen hos 33 vindere på Touren, hvoraf 10 på PGA TOUR og 21 på PGA TOUR Champions og er anerkendt verden over for innovativt design, fokus på kvalitet og gennemført performance.

Golfsmeden har samarbejdet succesfuldt med Tour Edge siden begyndelsen af 2019.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Verified by MonsterInsights