Tour Edge C723 Driver

Tour Edge C723 driver bliver her testet af James Robinson. Og han er super imponeret. I slutningen af videoen tester han den mod TaylorMade Stealth 2 Plus, som kun er 5 yards længere.

Det, han bl.a. hæfter sig ved, er de utroligt mange indstillingsmuligheder,  driveren kan tilbyde.

Den fornemste ændring er den nye teknologi – Tour Edge Flight Tuning System. Det er blevet udviklet for at kunne tilbyde Tour Edge mest omfangsrige fitting matrix, man nogen sinde har lanceret.
Et mål har været at kunne levere en driver, der kan justeres på flest måder til kunderne. For C723-driveren bliver det maksimalt 4.860 forskellige indstillinger af køllehovedet.
Dette opnås ved at kunne udskifte forskellige vægte i justeringen bagest og udskifte for- og bagvægte, som vil påvirke driverens MOI og spinrate.
Herved kan spilleren, måske i samarbejde med sin fitter,  justere boldflugt og ønsket MOI-niveau samt spin.

Flere justeringsmuligheder giver den justerbare hoseladapter med mulig ændring af loft +/- 2* og ændring af lie i op til 3*

Driveren leveres i RH 8*, 9*, 10,5*
LH 10,5*
Stock skafter er:

Mitsubishi TENSEI AV Series Blue 65 w/Xlink Tech
Project X HZRDUS Black Gen 4 60

Tour Edge C723 driver i 10.5* udførelsen indgår i Golfsmedens matrix af drivere og driverskaftkombinationer. Her har du mulighed for at prøve skafter som ACCRA, HZRDUS, Grafalloy og andre. Det kunne jo være, at lige DIN kommbination var der. 

Kontakt Golfsmeden  her for at høre nærmere

C723 driver med fokus på justeringsmuligheder
Tour Edge C723 driver
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Verified by MonsterInsights